Topkwaliteit eiken boomstam tafelbladen online bij EIKENvakman.nl!

Bent u op zoek naar een eiken tafelblad met een mooie natuurlijke waankant, ook wel boomstam(rand) tafelblad genoemd? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij EIKENvakman.nl: de eiken (tafel)bladen specialist van Nederland & België! Met een topcollectie tafelbladen mag een mooie collectie boomstam tafelbladen van rustiek & extra rustiek eikenhout natuurlijk niet ontbreken. Wilt u direct – bij 1 partij – uw volledige eiken tafel bestellen, bijvoorbeeld een boomstamrand tafelblad met sfeervol eikenhouten onderstel, of juist een set moderne witgekleurde U-tafelpoten,  dan kan dat ook bij ons! Naast een mooie collectie boomstam tafelbladen bieden wij ook een gerichte collectie eiken & stalen tafelpoten en onderstellen aan. Altijd een boomstamtafelblad van topkwaliteit eikenhout – voor de beste prijs – bij EIKEnvakman.nl!

Een complete tafel direct online!

Een eiken tafelblad met boomstamrand / waankant bij EIKENvakman.nl is ideaal geschikt voor een stoere tafel met een modern tintje. Met een eiken boomstam tafelblad bent u daarnaast altijd verzekerd van een uniek object, er is geen 1 eiken waankant tafelblad hetzelfde! Een boomstamrand tafelblad kunt u bij EIKENvakman.nl bestellen van zowel rustiek eikenhout (B-kwaliteit zichtzijde) als extra rustiek eikenhout, eventueel voorzien van V-groeven, voor een stoer & robuust tafelblad met een mooie natuurlijke uitstraling.

Voor welke ‘soort’ eikenhout u ook kiest, met een eiken tafelblad inclusief waankant / schorsrand bent u verzekerd van een bijzondere eiken tafel. Bent u op zoek naar een bijzondere eiken tafel, als eyecather, binnen een moderne, trendy, industriële en/of landelijke interieurstijl, dan is een boomstam tafelblad van eikenhout zeker het overwegen waard! Met de keuze in tafelpoten en behandeling (olie / lak) kunt u heel gericht een extra accent toevoegen. Gaat u voor ‘landelijk’ met een mooie eiken tafelpoten, kiest u voor modern met een eigentijds stalen onderstel, of gaat u voor trendy & modern met bijvoorbeeld mooie stalen tafelpoten in U vorm met witte fijnstructuur poedercoating. Daarnaast kunt u ook met de behandeling kiezen voor een specifieke look. Gaat u voor mooi naturel met een transparante (matte) olie / lak, of kiest u voor een mooie donkere bruintint voor een klassieke uitstraling, of juist een stoere white of black wash? Wat uw wensen ook zijn, bij EIKEnvakman.nl vindt u alles voor een eiken boomstamtafel die precies bij uw wensen past!