Wanneer heb ik eigenlijk voorstrijk middel nodig?

voorstrijk middel

U wilt zelf aan de slag gaan met tegels zetten / leggen en u gaat online eens even rondkijken wat u precies nodig heeft. Nou dan komt er heel wat op u af. Nog los van de enorme hoeveelheid mogelijkheden op het gebied van de tegels zelf (zeker bij Tegelmegashop.be!) zijn er ook een flink aantal benodigdheden die vaak terugkomen bij diverse ‘leg en zet handleidingen’ die u op het internet kunt vinden. De meest besproken middelen betreffen tegellijm, voegmortel en voorstrijkmiddel. Onderstaand vindt u wat meer informatie over voorstrijkmiddel:

 

Het gebruik van voorstrijkmiddel is noodzakelijk wanneer u betonnen- of gipswanden, pleisterwerk- of gipsplaten wilt gaan betegelen.. Deze wanden hebben een zuigende werking, waardoor u enorm veel lijm nodig heeft voor een goed betegelde wand. En ondanks het feit dat u wandtegels voor de beste prijs bij Tegelmegashop.be direct online aan kunt schaffen, wilt u het bespaarde geld natuurlijk niet spenderen aan lijm!

 

U gebruikt hiervoor dus voorstrijkmiddel, zodat deze wanden de verf uiteindelijk minder opzuigen. Wanneer u kiest voor voorstrijkmiddel van Tegelmegashop, dan kiest u voor de beste kwaliteit. Tegelmegashop werkt alleen met A-merken en kan zo ook de hoogste kwaliteit garanderen. U kunt kiezen uit twee soorten voorstrijkmiddel van het merk Sopro, wat ook gebruikt wordt door professionele schilders; de Sopro GD749 en de Sopro HPS673. De Sopro HPS673 is voornamelijk bedoeld voor ‘tegel over tegel’ wanden, maar kan ook gebruik worden voor zuigende ondergronden. Echter is dit prijstechnisch niet interessant. U kunt hiervoor beter de Sopro GD749 gebruiken die uitsluitend bedoeld is voor zuigende ondergronden. Beide soorten komen in varianten van 1kg, 5kg en 10kg. Bereken op de website van Sopro de precieze hoeveelheid voorstrijkmiddel of vraag de vakkundige medewerkers voor deskundig advies. Zij helpen u hierbij graag!