Nieuwe wellness bedden waren de beste keuze

loungebed

loungebed

Eindelijk een keuze gemaakt

Wij hebben wellness bedden gekocht! Misschien denk je ‘wat zijn wellness bedden?’, maar dat is heel eenvoudig uit te leggen! Het zijn als het ware gewoon ligbedden voor in de tuin. Ze worden ook wel loungebanken genoemd en dat is precies wat wij doen: lekker loungen! Een tijd geleden zag ik een advertentie van Dutch Riviera. Normaal gesproken ga ik niet in op advertenties, maar ik zag een zeer mooie prijs staan bij een prachtige loungebank. Daar wilde ik natuurlijk meer van weten!

In de webshop van Dutch Riviera zagen wij de ene na de andere mooie loungeset staan. Wij konden in eerste instantie niet kiezen, maar toen een aantal modellen vanwege de grootte waren afgevallen, hebben wij eindelijk een keuze gemaakt. Mijn man wilde graag een groot creme kleurig ligbed, zelf wilde ik een witte loungebank. Die hebben wij beiden gekocht voor een paar honderd euro en dat was een prima prijs!

Bij Dutch Riviera ben jij altijd verzekerd van kwaliteit en kun jij er dus vanuit gaan dat jij nog een aantal jaren plezier zal hebben van jouw aankoop. Wij genieten er alvast van, bij de eerste de beste zonnestraal! Dat zal in de zomer alleen nog maar meer worden natuurlijk.