Grind, ook mooi als decoratie

Grind

Grind hoef je niet altijd alleen te gebruiken om een complete oppervlakte op te vullen. Grind is ook erg mooi om kleine stukken zoals een perkje of een bloembak met te decoreren. Als je creatief bent kun je erg veel bereiken met het toepassen van grind. Je kunt het grind ook erg goed gebruiken als vijverrand of voor op het dak. Maar voordat je dat doet, heb je natuurlijk eerst grind nodig. Online grind kopen bij Siergrind33.nl. Via de webwinkel van Siergrind33 kun je eenvoudig je grind online bestellen.

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer je creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt je tuin mooier, helemaal als je kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van je tuin. Ga jij voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor jou? De keuze is aan jou.

 

Siergrind kun je gebruiken om je tuin te vullen, maar je kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heb je een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat je bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heb je maar een klein beetje grind nodig? Dan kun je zakken van 25 kilogram toepassen. Ga je een grotere oppervlakte opvullen? Dan kun je kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. Je kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.