Glazen schuifwand; kies voor een meeneemsysteem!

Een meeneemsysteem voor uw glazen schuifwand kopen bij Overkapping33.nl. Een meeneemsysteem wordt sinds kort aangeboden bij Overkapping33. Het meeneemsysteem is erg eenvoudig te plaatsen d.m.v. de meegeleverde montagehandleiding. Wanneer u uw glazen schuifwand sluit, nemen de panelen elkaar mee. Erg handig als u geen zin heeft om alle panelen telkens te positioneren als u de schuifwand open heeft. Bestel het meeneemsysteem samen met de glazen schuifwand wanneer u online de wand aan het samenstellen bent. Online is het meeneemsysteem helaas niet los leverbaar.

Glazen schuifwanden zijn bij Overkapping33 leverbaar in drie breedtematen. U heeft de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar u kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van uw vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geeft u aan wat uw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor u uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt uw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 bent u verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.