Een donker of licht gezoete vensterbank van Belgisch hardsteen?

Een prachtige Belgisch hardsteen vensterbank op maat kopen doet u veilig & voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een hardstenen vensterbank kiest u voor topkwaliteit materiaal, een natuurlijke uitstraling & een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Of u nu gaat voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciet kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal (de echte Belgische hardsteen) voor de beste prijs. Uw hardsteen vensterbank wordt zorgvuldig op maat gezaagd & secuur afgewerkt in eigen natuursteen zagerij.

 

NATUURSTEENvakman

Donker – of licht gezoet?

 

Uw hardsteen vensterbank wordt gezoet afgewerkt en hierbij heeft u twee keuzes; Gezoet of donkergezoet. Bij Belgisch hardsteen wordt gesproken over ‘(licht / blauw) gezoet’ en ‘donker gezoet’. In principe is de afwerking van het product volledig gelijk, het grote verschil zit hem primair in de kleur van uw vensterbank. Licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen heeft die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van authentiek hardsteen. Donker gezoet Belgisch hardsteen neigt meer naar antraciet als basiskleur. Deze kleurgradatie wordt gerealiseerd door een verschil in korrelgrootte tijdens het schuurproces van het Belgisch hardsteen.

De term ‘zoeten’ betreft de laatste stap in het schuurproces van Belgisch hardsteen. Zoeten zorgt voor een gladde en matte afwerking van het oppervlak. Dit is de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen die tevens zorgt voor optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en vochtopname is minimaal. Daarnaast zorgt deze bewerking voor die kenmerkende ‘matte schijn’ van Belgisch hardsteen. Hardstenen vensterbank kopen bij NATUURSTEENvakman.nl; Topkwaliteit, Op maat gezaagd, Beste prijs & Snel in huis!

Twijfelt u nog maak dan gebruik van onze unieke sample service. Voor een vaste (lage) prijs leveren wij een mooi materiaal sample (proefstuk) van ongeveer 10×10 cm, alle Belgisch hardsteen varianten zijn mogelijk! Zo krijgt u een goede indruk van het materiaal, maar ook val de specifieke kleur en of deze bij uw interieur past!