De akoestische materialen van CVOUSPLAIT

47_542390225756f78888142d54f3d17e01_m (1)CVOUSPLAIT is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van akoestische oplossingen voor diverse toepassingen. Zo kan CVOUSPLAIT helpen bij het verbeteren van de akoestiek in een kantoorruimte, maar kan het bedrijf ook akoestische oplossingen bieden voor andere soort ruimtes met een slechte akoestiek. Ben je benieuwd met welke akoestische materialen CVOUSPLAIT werkt bij het verbeteren van de akoestiek van jouw pand? Lees dan meer over de materialen waar dit bedrijf mee werkt in dit artikel.

Akoestische oplossingen met hout

Ten eerste werkt CVOUSPLAIT bij het ontwikkelen van akoestische oplossingen regelmatig met hout. Het hout dat gebruikt wordt door CVOUSPLAIT bij het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige akoestische oplossingen, is overigens afkomstig uit duurzaam beheerde bosbouw en goedgekeurd volgens verschillende voorschriften en voorwaarden. Haal je bijvoorbeeld houten wandpanelen van CVOUSPLAIT in huis, dan weet je dus zeker dat deze panelen van duurzaam hout zijn gemaakt en bovendien eerlijk zijn geproduceerd.

project ixta noa h 03Akoestische oplossingen met vilt

Naast hout, wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van vilt bij het ontwikkelen van akoestische oplossingen. Dit vilt is voor honderd procent van wol ontstaan, waardoor het zeer duurzaam is en bovendien erg geschikt is voor het absorberen van allerlei geluiden in de omgeving. En omdat het vilt gemakkelijk geverfd kan worden, kan het materiaal helemaal naar wens vormgegeven worden. Op deze manier is CVOUSPLAIT in staat om indrukwekkende akoestische oplossingen te bedenken, die de kantoorruimte niet alleen verrijken op het gebied van akoestiek maar de kantoorruimte ook een indrukwekkend en aantrekkelijk aanzicht geven.

Rezidor HL 06